Nämä on ihan saman näkösiä kuin ne mitä Serranon perheessä syyään aamupalalla (ovat vaan eri nimisiä) ;) Näitä on kiva dippailla eri hilloihin, marmelaadiin ja dippeihin. Tämä ohje on otettu jostain keittokirjasta, mutta nyt en kyl muista mistä.

Ohjeen mukaan tulee 40kpl, mutta ittellä tuli n. 20kpl

2½ dl vettä
25g hiivaa
½ rkl suolaa
7 dl vehnäjauhoja
150 g voita

Lisää kädenlämpöiseen veteen hiiva ja suola. Alusta joukkoon jauhot ja loppuvaiheessa pehmeä voi.
Anna taikinan kohota. Vaivaa taikina hyvin ja jaa se neljään osaan.
Jaa palat edelleen 10 palaan (tai 5een).
Leivo ne 30cm:n pituisiksi, ohuiksi tangoiksi. Nosta tangot pellille ja anna niiden kohota.
Paista vaalean ruskeiksi 200 asteessa n. 20min. Mutta varo etteivät paistu liikaa.