Pohja:
6 munaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi vaahtoon. Sekoita varovasti nostellen. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa n. 30 min.
Täyte:
1 prk vaniljarahkaa
2 dl kermaa
1½-2 banaania
n.4 dl mansikoita
Päälle:
reilu 1 prk Flora vispiä
1 prk vaniljarahkaa
2 dl kermaa
1½-2 banaania
n.4 dl mansikoita
Päälle:
reilu 1 prk Flora vispiä
Leikkasin kakun kolmeen osaan ja kostutuin vanilja-maidolla. Ensimmäiseen väliin laitoin kermavaahdon ja pilkoin banaanit. Ja toiseen väliin vaniljarahka ja vähän kohmeiset mansikat. Annoin olla tämänki kakun yön kylmässä ja koristelin vasta seuraavana aamuna.
Levitin ensin kerman päälle ja reunoille ja tein sitten pursotukset.
Levitin ensin kerman päälle ja reunoille ja tein sitten pursotukset.
Kommentit