Tässä vielä kolmas kakku. Tein tähän myös 6-munan kakkupohjan. Päällyste tuli kermalla ja koristeena valkosuklaakukkia, joista osa värjatty punaisella, ja valkosuklaa rouhetta. Pursotuksista näkee että kerma alko jo vähän lämmetä..

1942236.jpg

Pohja:
6 munaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi vaahtoon. Sekoita varovasti nostellen. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa n. 30 min.

Täyte:
1 prk vaniljarahkaa
2 dl kermaa
1½-2 banaania
n.4 dl mansikoita
Päälle:
reilu 1 prk Flora vispiä

Leikkasin kakun kolmeen osaan ja kostutuin vanilja-maidolla. Ensimmäiseen väliin laitoin kermavaahdon ja  pilkoin banaanit. Ja toiseen väliin vaniljarahka ja vähän kohmeiset mansikat.  Annoin olla tämänki kakun yön kylmässä ja koristelin vasta seuraavana aamuna.
Levitin ensin kerman päälle ja reunoille ja tein sitten pursotukset.