Pohja:
4 kananmunaa
1½ dl sokeri
1 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
Täyte:
n. 3 dl mansikoita
1 prk valion vanilja rahkaa
n. 1,5 banaania
päälle:
Flora vispiä
kaakaojauhetta (tummaa)
suklaaperhosia
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää ne sitten vaahtoon siivilän läpi varovasti nostellen. Paista 225 asteessa n. 7 min.
Ripottele toisen leivinpaperin päälle sokeria ja kumoa pohja sen päälle. Anna pohjan vähän aikaa jäähtyä.
Laita pohjan päälle vanilja rahka, mansikat ja pilkotut banaanit. Kääri rullalle ja laita hetkeksi jääkaappin. Koristele kääretorttu esim. kermavaahdolla, kaakojauheella ja suklaakoristeilla.
Ripottele toisen leivinpaperin päälle sokeria ja kumoa pohja sen päälle. Anna pohjan vähän aikaa jäähtyä.
Laita pohjan päälle vanilja rahka, mansikat ja pilkotut banaanit. Kääri rullalle ja laita hetkeksi jääkaappin. Koristele kääretorttu esim. kermavaahdolla, kaakojauheella ja suklaakoristeilla.
Kommentit