Tämänkin ohjeen löysin Marielta ja näytti niin hyvältä, että piti testailla ;) Ja näistä tulikin tosi hyviä! Laitoin keksien sisälle fatzeriinan paloja ja pätkiksen paloja.

1942237.jpg
Näissä on sisällä fatzeriinaa

1942238.jpg
Ja näissä pätkistä

Ohje suoraa Marielta:
50g margariinia tai voita

1 dl fariinisokeria
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1 rkl maitoa
½ tl vaniljasokeria

12 pientä suklaamunaa tai 12 suklaapatukan palaa

Kuorruttukseen suklaata ja koristeluun esim. sokerikoristeita tai smartieskaramelleja 

Mittaa ainekset tarkasti. Vatkaa sähkövatkaimella kulhossa rasva ja fariinisokeri tasaiseksi massaksi. Lisää vehnäjauhot, maito ja vaniljasokeri. Vatkaa sekaisin kunnes taikina on pientä, tasaista ja murumaista. Puristele taikinamurut nopeasti yhtenäiseksi palloksi, älä vaivaa enempää kuin on pakko. Jaa taikinapallo kahtia. Jaa puolikkaat vielä kukin kolmeen osaan niin että saat taikinasta 12 palaa. Pyörittele kämmenien välissä palloiksi. Kuori suklaamunat tai pilko suklaapatukat suklaamunan kokoisiksi paloiksi. Työnnä suklaa huolellisesti pallon sisään ja pyöritä uudestaan palloksi. (jos suklaa jää jostakin kohtaa pilkottamaan leviää se paistuessaan pellille) Asettele taikinapallot leivinpaperille ja paista 175 asteisessa uunissa noin 13-15 minuuttia. Anna jäähtyä kunnolla. Sulata suklaata ja levitä jäähtyneiden pikkuleipien päälle. Koristele haluamallasi tavalla ja laita kylmään kovettumaan.