Näissä pullissa on täytteenä rahkaa ja rusinoita, mutta rusnoiden tilalta voi laittaa jotaki muutaki, vaikka persikkaa :)

Pullataikina:

0,5 l maitoa
2 dl sokeria
1,5 pss kuivahiivaa
1-1,5 tl suolaa
2 kananmunaa
200g voita
1 tl-1rkl kardemummaa
n. 1kg vehnäjauhoja

1. Lämmitä maito (jos käyttää kuivahiivaa, niin lämmitä vähän lämpimämmäksi kuin kädenlämpöinen). Sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja lisää se sekä sokeri maidon sekaan.

2. Lisää suola, kananmunat ja kaardemumma. Lisää myös jauhot vähitellen taikinaan. Lisää voi loppuvaiheessa ja vaivaa taikinaa hyvin, niin että se irtoaa käsistä ja kulhon reunoista.

3. Anna taikinan kohota kulhossa, liinalla peitettynä  n. 20 min.

4. Leivo taikinasta pullia, jos haluat rahkapullia paina pyöreällä, jauhotetulla, lasinpohjalla syvennys pulliin. Voitele pullat ja laita rahkatäytettä syvennykseen.
Paista 200 asteessa n. 10-15 min.

Rahkatäyte: (riittää 0,5 l pullataikinaan)
1 prk rahkaa (esim. vaniljalla maustettua)
1 muna
½ dl sokeria
rusinoita tai persikoita tms.

Sekoita aineet keskenään.