Pitkästä aikaa tekkiin tätä, viimeks varmaan yläasteen aikoihin :D Ohje onkin otettu Kotitalouden perustaidot kirjasta.Tein tämän vähän liian isoon kulhoon, joten kumottaessa tää lösähti.. mutta ei se makuun vaikuttanu ;)

2 appelsiinia
rahkakermahyytelö:
4 liivatelehteä
1 dl kermaa
1 prk (2 dl) maitorahkaa
½-1 dl sokeria
2-3 dl hedelmänpaloja
liivatelehtien liuottamiseen:
½ dl mehua tai vettä

Laita liivatteet likoon runsaaseen kylmään veteen. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi.
Sekoita maitorahkaan sokeri ja hedelmät sekä vatkattu kerma.
Kiehauta ½ dl mehua tai vettä. Puserra liivatelehdistä vesi pois ja liuota ne kuumennettuun nestetilkkaan.
Sekoita liivateseos rahkaseokseen.

Kuori ja viipaloi kaksi appelsiinia. Asettele appelsiiniviipaleet pyöreäpohjaisen kulhon pohjalle ja reunoille.
Kaada rahkaseos kulhoon ja peitä se lautasella tai kelmulla. Laita hyytelö jääkaappiin hyytymään n. tunniksi.
Kumoa hyytelö tarjoiluvadille.