Näitä sain yhen kaverin luona ja oli oikeen hyviä! Sain sit itellekki tän ohjeen :)

 

30-35 tryffeliä

200g keittosuklaata
100g voita
150g tomusokeria siivilöitynä
1 rkl kahviesanssia tai
2 rkl vahvaa kylmää kahvia
tomusokeria koristeeksi (tavallista tai mansikanmakuista)

1. Sulata suklaa kulhossa kuuman vesikattilan päällä tai mikrossa.Vatkaa peusteellisesti  ja jätä jäähtymään noin viideksi minuutiksi. Suklaan tulee edelleen olla juoksevaa, muttei niin kuumaa että voi sulaisi kun se lisätään joukkoon.
2. Vatkaa voi ja sokeri tahnaksi, mutta älä vaahdota. Hämmennä joukkoon kahvi ja lisää sitten jäähdytetty suklaa vähän kerrallaan. Seos alkaa kovettua vatkattaessa.
3. Asettele tähdenmuotoinen tylla pursotinpussiin ja lusikoi tryffelisekoitus pussiin. Pursota suupalankokoisia ruusukkeita leivinpaperilla vuoratulle pellille. Voit käyttää myös pieniä tryffelimuotteja. Säilytä jääkaapissa 1-2 tuntia tai tarjoiluhetkeen asti. Sirottele kevyesti tomusokeria pinnalle.