Tämäkin ohje on ruoka Pirkasta. Tämä on kyl nopea tehdä ja meillä tykätään tästä kovasti :)

4 annosta

1 sipuli
1 (300g) kesäkurpitsa
400g naudan paistijauhelihaa
6 dl kiehuvaa vettä
150g pennepastaa
(muutkin käy, huomioi vaan keittoaika pastasta riippuen)
1 tl suolaa
1 tl basilikaa
ripaus mustapippuria
Pinnalle:
3 tomaattia
1 tlk (385g) Pirkka salaattijuustokuutioita

1. Hienonna sipuli. Paloittele kesäkurpitsa palasiksi.
2. Ruskista jauheliha omassa rasvassa paistokasarissa.
Lisää sipulit ja kesäkurpitsat joukkoon kuullottumaan.
Lisää vesi, pasta, suola ja mausteet. Keitä kannen alla n.11min, kunnes pasta on kypsää.
3. Ripottele pinnalle pilkotut tomaatit ja valutetut salaattijuustokuutiot.